Jestem Piotrek, lat 35, od niedawna mieszam w Warszawie, z racji pochodzenia Szczecinskiego niejednokronie odwiedzialem wioske Wikingow w Wolinie. Od dawna nosilem sie z zamiarem dolaczeniem do druzyny wikingow, ale dopiero teraz naszla mnie odwaga Z zainteresowan bardzij chcialbym isc w strone rzemiosla ale innych zajec tez sie nie boje.
@ Daniel W takim razie środa, o godz. 18:00 na "schodkach" z boku empiku EMPIKu przy Rondzie de Gaulle`a.
@ Piotr Jeśli zdołasz dotrzeć na spotkanie środowe to byłoby świetnie. Jeśli nie daj znać kiedy Ci pasuje. My się spotykamy po pracy zawsze w tym samym miejscu.
Jeśli będzie Wam pasowało prześlę na PW nr tel do siebie.
Witaj Snorri Mam nadzieję, że szybko poznasz całą drużynę.
Twoim Piastunem zostaje Elgur. Odezwie się do Ciebie na dniach
Odpowiedź na wszystkie Twoje pytania brzmi: NIE Droga załatwiania spraw i pytań jest prosta: regulamin - forum/piastun - rada starszych www.mojesredniowiecze.blogspot.com
Danielu i Piotrze, a raczej Snorri oraz Brokku, witajcie. Zmieniłem Wam imiona na historyczne - od tego momentu logujecie się właśnie nimi (hasło pozostaje bez zmian). Otrzymujecie również dostęp do działu "Wyprawy". Dodatkowo, proszę o wrzucenie swojego zdjęcia jako awatar
Witam, nazywam się Marcelina i jestem żona Snorriego. Od dawna interesuje mnie temat Słowian oraz ich kultura, obyczaje oraz życie codzienne. Chciałabym zgłębiać wiedzę na temat zielarstwa, gotowania oraz obrzędów dla tego w grupie chce odtwarzać Słowianke. Pozdrawiam Marcelina
Super! Jak rozmawialiśmy wybierz sobie imię i daj tutaj znać to damy Ci uprawnienia.
Twoim Piastunem zostanie Samboja.
Odpowiedź na wszystkie Twoje pytania brzmi: NIE Droga załatwiania spraw i pytań jest prosta: regulamin - forum/piastun - rada starszych www.mojesredniowiecze.blogspot.com
Witaj, Super że się zdecydowałaś do nas dołączyć. Zmieniłem Ci imię, niestety Żywia z polskimi znakami nie przechodzi aktualnie, dlatego imię na forum (którym teraz będziesz się również logować) wpisuj bez polskich znaków W chwili obecnej masz również dostęp do działu wypraw. Proszę również o dodanie zdjęcia profilowego Pozdrawiam!